Heb jij last van acne puistjes en of ontstekingen? Wij zijn in het bezit van Acne specialisatie. Vraag je zorgverzekeraar.
Ook al is acne is een onschuldige huidaandoening, je vindt het vooral gewoon niet mooi. Je baalt ervan dat je er zo uit ziet. Ik snap dat je zo snel mogelijk van acne af wilt. Kom daarom bij ons langs voor een behandeling en advies.

Acne wordt veroorzaakt door een overmatige talgproductie welke wordt gestimuleerd door mannelijke hormonen. Daarnaast spelen wat je eet en hoe je leeft een grote rol. Talgklieren zijn verstopt geraakt en hierin zit een bacterie die prikkelende stoffen produceert en ontstekingsverschijnselen oproept. De huid is nu als het ware verkleefd.

Acne is vooral vervelend om te hebben en te zien en het kan voor littekens zorgen. Reden genoeg om eens bij ons langs te komen. Wij hebben namelijk een hele mooie behandeling tegen acne. Na enkele behandelingen komt jouw echte huid tevoorschijn. Deze behandeling duurt ongeveer een half uur tot een uur. Ik doe het altijd zo snel mogelijk want het is helaas niet helemaal pijnloos.

Voordat jij beslist of je dit wilt doen, overleggen wij natuurlijk uitgebreid en beantwoord ik al je vragen.

Alvast beginnen een sterk zuiverende reiniging? Op de webshop te bestellen de Enzyme Cleanser ….ééntje die je bij je eerste puistjes meteen kan gebruiken. Een antibacteriële werking heeft super snel en effect heeft op aanwezige puistjes. De huid ziet er verfijnd en tot diep in de poriën zuiver uit.